kingdomEnglish
ویزای شینگن
زمان تحویل 1 ماهه مدت اعتبار 1ماهه قیمت مدارک

* تمامی مدارک زیر می بایستی توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه و ممهور به مهر و تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه باشند .

1 ) اصل گذرنامه با امضاء صاحب گذرنامه به همراه گذرنامه های قبلی (درصورت وجود)

الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود .   ب ) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

2 ) دو قطعه عکس 4* 6 رنگی تمام رخ با زمینه سفید

3 ) ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن .

4 ) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی

الف ) حسابهای جاری : کارکرد سه ماه اخیر .

* در صورت تعداد زیاد تراکنش ، ارائه گردش حساب یک ماه گذشته کافی می باشد.

* در صورت نداشتن گردش حساب ، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.

ب )سپرده های بانکی : قابل ذکر است گواهی حساب باید به صورت فارسی باشد (حتی ارقام ) به همراه مهر شعبه و مهر بین الملل بانک. 

* ضمناً گواهی حساب یا سپرده از مؤسسه های مالی و اعتباری مورد قبول نمی باشد .

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر دویست میلیون ریال باشد.

5 ) اصل و ترجمه سند مالکیت

سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دارکپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر.

6 )اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف ) پزشکان : پروانه مطب ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی و دانش نامه تحصیلی . ب ) وکلا : پروانه وکالت

ج ) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، میزان حقوق دریافتی وتائیدیه مرخصی ، آخرین لیست بیمه .

* ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تأییدیه به وزارت امور خارجه الزامی است.

د ) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی ، ارائه آخرین فیش حقوقی .

ه ) مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت .

و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آگهی تأسیس

ز ) دانش آموزان ، دانشجویان ، معلمان ، اساتید و اعضاء هیأت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار)

*
*
*
تعویض عکس
*
close button